Yeni

Mart Ayında Netflix'te Neler İzleyeceğiz

netflix-mart-dizileri





Evet arkadaşlar bu yayında Mart ayında Netflix'te neler izleyeceğimize bakalım.

13 MART'TA Triple Frontier: Başrollerinde Ben AffleckOscar Isaac ve Pedro Pascal'ın bulunduğu filmde akıl almaz bir soygunu izleyeceğiz

Love, Death & Robots: 18 Öykünün birleştiği dizi'nin Yönetmeni DeadPool'un ilk filminin yönetmeni olan Tim Miller.Dizinin türü Bilimkurgu,Korku ve Komedi olacak.Yetişkinlere hitap edecek animasyon dizisinde her biri 5-15 dakika arasındaki mini konuları işleyecek

8 MART'TA Formula 1 Drive To Survive: Formula 1 Yarışlarının arka planını gösterecek ve belgesel şeklinde olacak.Şoferlerin Yarış sırasında ve gündelik hayatta yaşadığı durumları bize iletecek.

29 MART'TA Santa Clarita Diet 3.Sezon:Joel ve Sheila şehrin en iyi emlakçılarıdır.Günleri neşeli ve mutlu geçerken Sheilanın geçirdiği değişim sonrasında hayatlarına ölüm ve yıkım kavramları girer.

29 MART'TA OSMOSİS 1.Sezon:Yakın gelecekte bulunan bir yapay zeka kişilerin ruh eşlerini bulur. Paris'te geçecek dizide bu yapay zekanın bulunduktan sonraki süreci ele alacak.Beyin verileri incelenerek bulunan gerçek aşkın illaki bir bedeli olacaktır.

6 MART'TA The Order 1.Sezon:Jack Morton canavarlar ve sihirle kaplı bir evrene giriş yapar bu evrenin adı The Order.Jack The Order evreninde dolaştıkça kendi ve ailesi hakkında karanlık bilgilere ulaşacak ve bu serüven boyunca sihir ve kurt adamların savaşına katılacak.

15 MART'TA Turn Up Charlie: DJ'lik yapan Charlie ne işinde nede özel hayatında düzen tutturabilmiştir.Arkadaşının tavsiyesiyle 11 yaşındaki bir çocuğa dadılık yaparken hayatınıda gözden geçirip tekrar kurmaya çalışıyor.

29 MART'TA The Highwaymen: Hamer ve Gault Amerikan suç tarihinin en ünlü suçlularına karşı.FBI ve Teknolojinin çaresiz kaldığı Bonnie ve Clyde için emekliye ayrılmış olan emekli korucalar Hamer ve Gault çağrılmıştır.

22 MART'TA The Dirt: Motley Crue grubunun 2001 yılında yayınlanan The Dirt: Confessions of the World’s Most Notorious Rock Band otobiyografisinden uyarlanacak.








3 yorum:

  1. Love, Death & Robots izledim her biri birbirinden güzel animasyonlardan oluşuyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabi bu dizi ile sınırlı değil. Size uygun illaki netflix dizi ve netflix filmi bulabilirsiniz arkadaşlar.

      Sil